Pazartesi, Temmuz 25, 2005

Bedava Sms Gönderin

...



Evet beklenen an geldi. Bilgisayarınız üzerinden cep telefonuna ücretsiz sms gönderebileceksiniz. Yaklaşık 2 ay önce internette bedava sms gönderme furyası başgöstermişti ancak 2-3 hafta sürdükten sonra bu servisler ücretsiz sms göndermeyi durdular. İnşallah benim sunduğum serviste onalr gibi olmaz ve kalıcı olur nede olsa bu cep telefonuna kontör dayanmıyor -kontörlü hat kullandığım için zaten faturalı hat kullansaydım ne işim olurdu böyle şeylerle :) - hemde internet bağlantım var ee böyle servis bulmuşken es geçermiyim haşaa.

Bu servisin internet sitesi oldukca yavaş ancak sms gönderme sayfasına girdikten sonra smsleriniz jet hızı ile gönderdiğiniz kişiye gidiyor. Unutmadan ayda 150 sms gönderebiliyorsunuz ki buda yeterli bi kota günlük ortalama 5 sms gönderiğinizi farzedersek çok güzel bir servis. Gönderdiğiniz smsleriniz kendi numaranız gözükerek gitmektedir ve gönderdiğiniz smslerde bu servisi sağlayan kuruluşun reklamı şu şekilde bulunuyor <<<>>> Ayrıca önemli bir özellik adres defteride oluşturabiliyorsunuz.





Yanda görüldüğü gibi siteye girince hemen sol tarafta "Register Now" yazan yere tıklıyorsunuz.





Not: Resimleri Büyütmek İçin Üzerlerine Tıklayınız.
Sonrasında ise karşınıza alttaki üyelik formu gelcek. Formu doldurduktan sonra "Submit" diyerek üyeliğinizi tamamlıyorsunuz.


Unutmadan "Select Operator" diyerek kullandığınız şebekeyi seçebilirsiniz.

"Submit" dedikten sonra karışınıza siteye üye olduğunuz için site teşekkür eden ve ücretsiz sms gönderebileceğinizi söyleyen bir sayfa geliyor.


Sonrasında cep telefonunuza SMS olarak siteye girerken kulanacağınız Kullanıcı Adınız ve Şifreniz geliyor. Kullanıcı adınız üyelik alırken yazdığınız cep telefon numaranız. Bu Kullanıcı Adınız ve Şifreniz ile site giriş yapıyorsunuz. Artık sms göndermek için hiç bir engel kalmadı.

Evet hayırlı olsun artık sizde bu servisten yararlanarak istediğiniz numraya üctersiz sms gönderebileceksiniz.
Bu arada sitenin adresini vermeyi unuttum :) http://www.t-ezer.com

Xp'de Değişiklik Yapın

...



Bilgisayarın Özellikler Penceresine Resim/Yazı Eklemek

İşte bilgisayar firmalarının çok hoşuna gidecek bir değişiklik. Kendi firmalarının logosunu ve hatta firmalrına ait bilgileri sattıkları veya kurdukları bilgisayarlarda rahatlıkla ekleyebilirler ki bu değişiklik gerçekten küçük ama çoook etkili bir özelliktir. Ayrıca Kişisel bilgisarınızda kendi resminizi koyarak bilgisayarınızı değişik bir havaya sahip olmasını sağlayabilirsiniz. Hemen anlatıma geçelim.

Öncelikle bu değişikliği yapabilmemiz için gerekli olan oeminfo dosyasını indiriniz.

İndirdiğiniz zip dosayasını açıyoruz ve içinden çıkanı resimde ki örnekte olduğu gibi isteğinize göre değişiklik yapıyorsunuz. Sonra bu oeminfo dosyasını C:\WINDOWS\system32 klasörüne atıyoruz. Daha sonra 125x125 boyutunda .bmp formatında bir resim hazırlıyorsunuz adınıda oemlogo yapıyorsunuz ve bu resmi de C:\WINDOWS\system32 klasörüne atıyorsunuz.

resmi büyütmek için üzerine tıklayınız


Saatin Yanına İsim Yazma

Bilgisayarınızda ki masaüstünde bulunan dijital saatin yanına isminizi yada herhangi bir yazı ekleyebileceksiniz.

Şu yolu takip ediniz. Başlat > Ayarlar > Denetim Masası > Bölge ve Dil Seçenekleri > Bölgesel Seçenekler Sekmesi > Özelleştir > Saat Sekmesi

Daha Sonra "Saat biçimi:" yazan yerin karşısına [ SS:dd'elninooo' ] yazıyoruz. (tabi ben yazdım :) )

resmi büyütmek için üzerine tıklayınız

Msn Messenger 7.5 Beta

Msn Messenger 7.5 Beta versiyonu tester'lara gönderildi.

Bir çok özellikle yenilendi ve özellikle Messengerla birlikte kullandığımız ve vazgeçilmezimiz olan messenger plus'da bulunan bir çok özellik Msn Messengerin bu veriyonundada mevcut. Kısacası messenger plus'ı sanırım Msn messengerin 7.5 Tam sürüm çıkınca kurma ihtiyacı duymayacağız.

Ancak size tavsiyem hiç bir programın Beta versiyonunu bilgisayarınıza kurup kullanmamanız.

Msn Messenger 7.5 Beta'yı indirmek için